Szállást keres Egerben? Válasszon egri szállás partnereink kínálatából, foglaljon szállást kedvező áron!

Hotelek Egerben

Hotel Senator-Ház Eger - 3300 Eger, Dobó tér 11, Magyarország – Az egri Hotel Senator Ház szálláshelynek otthont adó, gyönyörű, 18. századi épület Eger történelmi főterén (a Dobó téren) fekszik, néhány méterre a vár bástyáitól.
Hotel Eger - 3300 Eger, Szálloda ut 1-3, Magyarország – A Hotel Eger épülete a Gárdonyi Géza Színház mellett található, Eger történelmi központjában. A szállodában étterem és egy teljesen felszerelt egészségközpont, valamint edzőterem várja a vendégeket. A szállodában ingyenes a Wi-Fi.
Hotel Villa Völgy Wellness & Konferencia - 3300 Eger, Tulipánkert u. 5., Magyarország – A Hotel Villa Völgy épülete Eger központjától 1,2 km-re, a csendes Szépasszony-völgyben fekszik. A szálloda kábel-TV-vel ellátott szobákkal, valamint egy 2014 áprilisában felújított és kibővített gyógyfürdő- és wellnessrészleggel is várja vendégeit.
Hunguest Hotel Flora - 3300 Eger, Fürdő u. 5, Magyarország – A Hunguest Hotel Flora szálláshelye Eger városközpontjában, a korábbi törökfürdővel és termálforrással szemben helyezkedik el. A városközpont és az egri vár 10 perces sétára található.
További egri hotelek »


A biztonságos szállásfoglalás partnerünk, a booking.com-on weboldalán történik.